Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

onsdag 18 december 2019

Förr, nu, framtid (blogg och youtube)

Long time no seen.

Som ni märker har jag inte varit så aktiv med bloggen de senaste månaderna. Det beror dels på att jag haft mycket att göra på jobbet och dels på att jag har gett mig på att skapa en youtubekanal. Jag har fotograferat mycket tidigare men att testa filmning är något helt annat, dels för att man får tänka på ett annat sätt och dels för att man måste få med ljudet. Att jag bestämt mig för att göra det hela på egen hand utan att samarbeta med folk som kan mer än jag gör ju inte saken lättare. Men men. Jag försöker i alla fall. Och att ställa två kameror i olika vinkel ger ju inte nödvändigtvis bättre material men det ger definitivt mer att klippa i....

Jobbmässigt så har vi så sakterliga börjat arbeta med en utställning om jakt, något som Svensk jakt plockat upp. Där hittar den som är intresserad mer info samt kontaktuppgifter om ni har Halländskt material att dela med er av.

Älgflugans youtubekanal hittar ni här. Det finns en del tekniska missar i filmerna som ligger uppe men jag är djäkligt grön på det där så ha överseende är ni snälla. Och om ni förväntar er fräna skottscener så får ni kika någon annan stans, men den som följt mig ett tag kunde nog lista ut att jag inte skulle visa det.

1 kommentar: