Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

torsdag 2 februari 2017

Interjakt expanderar - köper Fisketeam Sweden AB

I en pressrelease från Interjakt kan man läsa:
INTERJAKT EK FÖRENING FÖRVÄRVAR FISKETEAM SWEDEN AB.
Interjakt Ek Förening har tecknat avtal om att förvärva Fisketeam Sweden AB. Förvärvet är en del av Interjakts tillväxtstrategi då Fiske kommer att vara ett starkt komplement till jaktsortimentet där kedjan har en stark marknad redan idag.
Jonas Ås, VD inom Interjaktkoncernen är övertygad om att förvärvet kommer att stärka båda kedjornas position på marknaden, och han ser med glädje fram emot att arbeta tillsammans med Fisketeams butiker.
-Jakt och fiskeintresset går ofta hand i hand hos våra kunder och därför ser vi många bra synergier mellan Interjakt och Fisketeams butiker. Vår ambition är att växa vidare i Norden inom hela kedjans portfölj, detta på en spännande marknad där det händer mycket nytt berättar Jonas.
Fisketeam Sweden är en sportfiskekedja med 22 butiker runt om i Sverige. Kedjan förvärvas från Sportringen AB som ägt kedjan sedan 2014. Lars Palmgren, VD i Sportingen AB är övertygad om att Interjakt kan ge butikerna den kraft och support som krävs för att butikerna skall kunna utveckla sina verksamheter och önskar de lycka till i framtiden.
Interjakt är en koncern som tillhandahåller produkter och tjänster för jakt, fiske och friluftsliv. Koncernen har totalt 50 butiker i Skandinavien.
Köpet gör mig nyfiken på hur många av mina läsare som fiskar respektive jagar och vilken av aktiviteterna ni prioriterar. Svara gärna på detta i undersökningen i spalten till höger. Undersökningen är öppen 7 dagar frammåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar