Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

onsdag 13 december 2017

Jägare mot barnsexhandel

Varje normalt funtad människa, särskilt de som har barn, är emot barnsexhandel. Ändå förekommer det. Årets upplaga av musikhjälpen är inriktad på att motverka barnsexhandel.

Barn är inte till salu #mh2017

Det finns en bössa från oss jägare. För mig visar den att vi förmår prioritera och vet att problemet med barnsexhandel är större och viktigare än vår jakt.

Jag har gett pengar, gör det du med!

Du hittar JÄGARE MOT BARNSEXHANDEL här!
När detta skrivs ligger vi på 26 plats över de bössor som samlat in mest pengar. Hjälp till att höja oss några platser.
_________________________________
Det finns de som inte ger och säger:
"Nej pga att knappt 10% av det alla stora hjälporganisationer får in går till behövande och jag är inte intresserad av att betala deras feta löner"
Då säger jag att det bara är en okunnig, dålig och feg ursäkt att vara snål. 90-konton är hårt reglerade. Om mer än 25% av intäkterna tas ut till administration riskerar organisationen att förlora sitt fördelaktiga 90-konto. Vilket också sker med jämna mellanrum, tex så har Cancer- och Trafikskadades Riksförbund, Oskarfonden, Permobil- stiftelsen och Insamlingsstiftelsen En hjälpande hand förlorat sina 90-konton just på grund av att en allt för liten del av insamlade medel använts till insamlingens syfte. Vad gäller Musikhjälpen (Radiohjälpen) så har de en overheadkostnad på 20% vilket innebär att 80 kr av varje insamlad 100-ing gör skillnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar