Med en tysk jaktterrier, en korthårig vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

måndag 9 november 2015

Peppra älgsteken

I det fenomenala programmet Ikke gjør dette hjemme som nu är inne på en ny säsong så visade de för en vecka sedan hur man kan krydda sin älgstek.

1/ häng upp din älgstek

2/ plocka fram hagelgeväret med patroner laddade med kryddor. I detta fall tre patroner med svartpeppar, rosmarin samt enbär.

3/ skjut

4/ skär upp och stek

Jag mailade dem och frågade hur man gör med plastförladdningen. Den skall inte vara med.
__________________________
Samtliga bilder i blogposten är screenshots från TV-avsnittet. Om NRK har synpunkter på att jag använder dem så plockar jag givetvis bort dem. Jag tycker dock att idén var så rolig att den måste spridas och länken delas så fler kan hitta fram till den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar