Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

söndag 18 oktober 2015

Varvar jakt med fiske

Min bättre hälft är denna helg iväg och roar sig med sina systrar. Jag är hemma med barna och vi hittar på lite smått och gott. Igår när pajken var på kalas så ville tösen fiska. Så det gjorde vi. Det vart inget napp men trevligt ändå. Antagligen hade mete funkat bäst. 
Hur som helst är hösten bäst när man är ute. Det finns så mycket fint att se. När vi fiskade ramlade jag på en slö och hösttrött snok. 
Idag jagar mina kompisar älg. Vi får väl se vad jag och tösen tar oss för när pajken har lämnats hos sin kompis Jonte om någon timme. Kanske släpper vi tyskan i någon liten såt och ser vad som händer.  Det känns att jag behöver lite jakt inför den kommande arbetsveckan där det är långmöte med länsstyrelsen på tisdag , möte med kommunens tekniknämnd på onsdag därefter har vi vikt ett par timmar för att göra ett nyhetsinslag med svt. Tyvärr har inget med jakt att göra. Nästa jakttillfälle blir tidigast på fredag vilket känns lätt frustrerande. Men på torsdag tar vi Essas stygn, det ser jag fram emot. 

Ergo: lev i nuet och förvalta varje jakt och utetillfälle maximalt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar