Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

onsdag 31 december 2014

Nyårsmeny?


Som jägare ar man tillgång till kött i världsklass. Självklart utnyttjar man det i samband med högtider. Som igår när min kära hustru fyllde år. Då åt vi vad som lika gärna hade fungerat som en förstklassig nyårsmeny....

Älgfilé med potatisgratäng, bearnaise och sallad. Jag valde ale istället för rödvin som kanske hade varit ett mer förutsägbart val. Efterrätt, ja då vart det mandelmusslor med hjortron och grädde. Gudaspis för oss som inte kan gå ut och repa lådvis med hjortron på myrarna varje sensommar.


Vad serverar du ikväll?
Hos oss blir det lammsadel... Hur den tillagas har jag inte bestämt ännu, men gott kall det bli!

2 kommentarer:

  1. Ser gott ut. Håller med en, god öl, helst pilsner i mitt fall, går minst lika bra som vin till maten fin.

    SvaraRadera
  2. Ser mumsigt ut...köttet ser riktigt gott ut.. Förresten äter du potatis? Tänkte på lchf dieten...

    SvaraRadera