Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

torsdag 5 juni 2014

Grattis Erika!

Läste just på Svensk Jakts hemsida att Erika klarade att kvala in till en av de sex finalplatserna i Extreme Huntress. Grattis Erika!

Svensk Jakt skriver:
Erika Bergmark, från Västerbotten, gick vidare till final i tävlingen Extreme huntress. I juli åker hon till Texas.
Nu är det klart. Erika Bergmark från Fällfors i Västerbotten är uttagen till finalen i tv-sända Extreme huntress i Texas, USA.
Hon utbildar sig nu till jägmästare vid Sveriges lantbruksuniversitet i Umeå. För en tid sedan fick hon ett oväntat mejl.
– Jag hade varit in och gillat en sida på facebook som hade anknytning till den här tävlingen. Strax efteråt fick jag ett mejl om att man kunde vara med. Syftet med tävlingen är att lyfta fram kvinnliga jägare för kommande generationer, berättade Erika Bergmark för svensk Jakt nyligen.
De sex finaldeltagarna har röstats fram av en domarjury, som har 60 procent av makten och av allmänheten, som röstat på deltagarna via internet
Erika Bergmark kommenterar finalplatsen på sin facebook-sida med följande ord:
– I Juli sitter man på ett flyg till Texas. Nu handlar ju inte jakt om någon tävling och vinsten i att vara jägare ligger för mig i känslan av friheten, den friheten hittar man knappast framför en tv-kamera i Texas i 40 graders värme men det här ska bli kul och jag är tacksam för att få vara med om en rolig och spännande utmaning. Så tack alla än en gång, tänker ha roligt och göra mitt bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar