Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

onsdag 21 maj 2014

Svensk Jakt blogg

Jag hade helt missat att Svensk Jakt startat en redaktionsblogg. Nu är inte det så konstigt i sig eftersom första inlägget dök upp i förra veckan (16/5).

Tanken med bloggen är att kunna skriva om sådant som inte riktigt kvalar in på "vanliga" Svensk Jakt. Sedan är bloggen såklart ett led i att öka Svensk Jakts närvaro i olika sociala medier. Redan nu har man god närvaro på FB, man mikrobloggar på Instagram och Twitter. En "vanlig" blogg var därför inte helt oväntad. Och definitivt välkommen.

Daniel Sanchez presenterar bloggen såhär:
Svensk Jakt har ett fantastiskt journalistiskt arv som vi nu försöker förvalta digitalt. Samtidigt som Svenskjakt.se alltid kommer att vara samlingsplatsen för oss sprider vi ut oss i de kanaler där våra läsare rör sig.
Med gedigna reportage och tuff nyhetsjournalistik i ryggen vill vi nu prova på en något mjukare sida. 
Så får vi lov att presentera... Vår redaktionsblogg!
Här publicerar vi inlägg som varken är nyheter eller journalistiska produkter, utan som ger er en inblick i snacket på redaktionen. Ibland är det kanske vasst och intressant och ibland bara en tokig bild eller ett dåligt skämt – precis som på de flesta andra arbetsplatser.
Med denna blogg får vi chansen att uttrycka oss utanför journalistiska format och ni läsare får en inblick i vårt arbete.
Genom Svenskjakt.se finns det också möjlighet att snabbt kolla av bloggen. Kolla under rubriken Blogg.
Jag har lagt till Svensk Jakt blogg i mitt flöde. En annan blogg som jag nyligen lagt till är Liselotte Jonssons blogg, Liselotte deltog i jaktSM härom veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar