Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

söndag 22 september 2013

Vad tyckte ni om....

....rabatten jag ordnade under de gågna 4 veckorna på knivbutik.se?


Bakgrunden är den att jag på olika sätt vill prova att utveckla bloggen. Ett försök att göra detta gjorde jag genom att kontakta Tobbe på knivbutik.se och förhörde mig om han kunde ge bloggen läsare rabatt. Det tyckte han var OK. Så under de senaste fyra veckorna har det varit 10% rabatt på affären i fråga. Den möjligheten är nu över.

Då över till själva frågan. Tycker ni att detta var så bra att jag borde försöka ordna lite andra erbjudanden från olika butiker eller var det bara störande att jag pushade butiken i ett par tre inlägg? Var det någon som utnyttjade erbjudandet och vad tyckte ni om butiken i fråga?

Notera att jag inte fick någon ersättning, det var bara frågan om ett som jag ser det bra deal från en intressant affär.

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Och jag som tyckte jag var så tjatig....

      Radera
  2. Det upplevdes inte som stötande utan det är helt klart bra grej tycker jag. Det är ju relevanta saker för målgruppen. 10 % är dessvärre för lite rabatt för att jag själv skulle känna mig spontant köpssugen, men någon som har knivköp i tankarna är nog mer intresserad.

    SvaraRadera