Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

måndag 26 augusti 2013

Hot i vargfrågan - det är fan inte OK!

Hot! hot! hot!

Vi lever för fasen i en demokrati, tycker man inte om att folk utnyttjar detta så kan man protestera. Men att hota eller ta till våld det är ta mig fan inte OK.

Jag har rapporterat om detta åtskilliga gånger men tyvärr är det ständigt lika aktuellt. LRFs ordförande i Skåne har arbetat för att få till skyddsjakt på den varg som upprepade gånger slagit till mot fårbesättningar i länet. Detta har gjort honom till måltavla. Han har hotats, trakaserats och fått sin identitet kapad. Så går det i dagens samhälle när man försöker följa de regler och riktlinjer som samhället satt upp och det är tokfel. Det finns inget som försvarar detta beteende.

Lyssna: Stig Lundström har polisanmält hot i samband med vargdebatten i Skåne
Vill du se exempel på hot och trakasserier så följ diskussionerna på Svensk Rovdjursföreningens FB sida. Administratörerna där hinner inte hålla borta dylika inlägg riktigt så fort som man kunde önska.

Dags för polisen och rättsinstanserna att prioritera upp sådana här brott kanske? För det är inte frågan om något annat än eko-terrorism, något som inte hör hemma i en demokrati!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar