Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

fredag 8 mars 2013

Mässtips, västsverige

Fick ett tips av Tobbe som jag sprider vidare. 25-26 maj är det Fritid och vildmark med Göteborgs vapenmässa på Aeroseum. Vi får se vad programmet fylls ut med framöver. Hittills står det såhär på aeroseums hemsida:
FriVimässan
Fritid och Vildmark med Göteborgs Vapen-mässa. Här kommer inom kort information om årets roligaste event i Göteborg. På FriVimässan kan du prova på sportfiske, helikopterflygning, armborstskytte, bergsklättring, ridning, fyrhjulingar, soft air gun, hantverk och en lång rad andra aktiviteter. Du kan också se hunduppvisningar, ballonguppstigning, re-enactmentgrupper och historiska fordon.

Vår målsättning är att man själv skall kunna prova så många aktiviteter som möjligt. Utöver detta finns utställare som visar och säljer produkter och tjänster för stillsammare fritidssysselsättningar som trädgårdsskötsel, skönhetsvård, matlagning och inredning.

Göteborgs Vapenmässa erbjuder som på den gamla goda tiden vapen, ammunition och tillbehör för samlare, jägare och skyttar. Just nu pågår ett intensivt arbete med att utarbeta programmet och att knyta upp fler intressanta utsällare:
Mässans FB-sida finner du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar