Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

onsdag 20 februari 2013

Rävens ljud

En helt ok film på you-tube som visar rävens olika ljud:

6 kommentarer:

 1. Jag sköt en för någon vecka sen på rävskall, riktigt spännande. Han kom svarandes in. En kompis blev inspirerad, och även han sköt en men en tik som kom smygande.

  Jag har börjat gästblogga lite på min frus blogg, kika gärna in här för att läsa om lite jakt. Det är lite annat insprängt, men dessa inlägg är etiketterade med "jakt" på bloggen iaf:) Kanske drar jag igång en egen i framtiden...

  SvaraRadera
 2. Länken glömde jag naturligtvis: http://lindisenshem.blogspot.se/search/label/Jakt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt! Fördelen med att gästblogga är väl att det egentligen inte är så mycket press på att man skall prestera något. Jag har själv som mål att göra minst en postning per dag, helst tre. Ibland blir det lite pressande men oftast funkar det.

   Jag lade till bloggen med angiven label i bloggflödet nere till höger. Vi får väl se om det funkar eller om jag måste ta bloggen som sådan. Skulle tro att ni i så fall märker av en något ökad besöksfrekvens om ni kikar på blogstatistiken efter några nya inlägg märkta "jakt".

   Radera
  2. Ser nu på listan att det verkar funka att speca vilken label inläggen skall ha för att komma med i flödet, kul för det trodde jag faktiskt inte.

   Radera
 3. Tack så mycket, nu blev pressen lite större:) tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. de nada.

   En bra sak med att som du vara gästbloggare i en blogg som egentligen är inriktad på något helt annat är att man sprider kunskap om jakt till fler människor. Det är väldigt viktigt idag då allt fler saknar naturliga ingångar till att bruka naturen.

   Radera