Lunch bestående av grillad kyckling med sallad.
Kycklingen var marinerad i en blandning av olja, soja och sambal ölek. Lite stänk av chipottle chilli och spiskummin över bitarna innan de grillades i ugnen på 225 grader längst ner. Tog kanske 20 minuter?
Salladen bestod av en blandning av grön chili, tomater, rödlök och avokado. Lite salt och peppar över.
Gott fräscht och mättande. Möjligen lite väl mycket kolhydrater i tomaten, men vad fan, tomat kan man ju inte leva utan....
Ser riktigt gott ut!
SvaraRaderaGott...lite kolhydrater måste man ha och grönsaker har inte så mycket. Nästa vecka börjas det här..
SvaraRaderaMin första reflektion efter att ha ställt om kosten är att jag känner mig mättare längre och inte behöver några mellanmål nu när jag kör mindre kolhydrater än tidigare.
RaderaBlir intressant att höra hur du upplever det hela framöver.