Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

fredag 3 augusti 2012

Rovdjursutredningen follow up

Lyssna: Djupt oeniga remissvar om svenska rovdjur
Samtliga inkomna remissvar på utredningen hittar man på regeringens hemsida. Det som kändes märkligt var att jag inte hittade mitt remissvar där. Jag undersökte saken genom ett mail till registratorn på miljödepartementet:
Meddelande: 2012-05-14 kl 13.42 skickade jag in ett personligt remissvar på rovdjursutredningen, SOU 2012-22 till registrator@environment.ministry.se. När jag nu kikar på inkomna remissvar på regeringens hemsida finner jag inte mitt svar där. Vad beror detta på?
Och fick följande svar:
Tyvärr har vi ej lagt ut personliga remissvar. Vill du att vi lägger ut ditt remissvar så gör vi det gärna. Återkom till mig så ska jag säga till att ditt svar blir utlagt
Jag tycker inte att mitt svar behöver läggas ut då det redan finns att läsa här på bloggen.

3 kommentarer:

  1. Se Newsmill
    http://www.newsmill.se/artikel/2012/07/25/regeringen-b-r-s-tta-m-let-f-r-vargstammen-l-gre-n-i-dag

    Du kanske vill recensera på din blogg?

    Jag tycker nog du borde tacka ja till registrators vänliga erbjudande att lägga ut ditt remissvar. Vem vet, kanske det finns någon som tittar på remissvar som inte följer din blogg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har hållit en låg profil i vargfrågan ett tag nu. Men det blir nog ändring på det vilken vecka som helst nu. Och då kommer din artikel givetvis att dyka upp.

      Jag får fundera lite på hur jag skall göra med remissvaret. Bloggen drivs ännu så länge lite halvofficiellt. Vi får väl se om det blir ändring på det eller ej.

      Radera
    2. Hade kontakt med departementet. Gissar ditt remissvar kommer att synas så småningom även om du inte sägar ja.

      Radera