Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

torsdag 3 maj 2018

Ulrika Karlsson-Arne i semifinal för Extreme Huntress 2018

2015 vann Erika Bergmark jakttävlingen Extreme Huntress. I år har Ulrika Karlsson-Arne chansen att komma till final, men det kräver hjälp från oss för att visa världen att skandinaviska jägare är duktiga och håller en hög etik!

Såhar skriver Ulrika om sitt deltagande:
Varför sökte jag till tävlingen Extreme Huntress?
Jag kände att jag kan göra skillnad, sätta viltvård, omtanke och medvetenhet först, att få nya jägare att förstå att vägen in i jakt inte bara är att döda ett djur, det är så ofantligt mycket mer. Att tävla om jakt tänker ni låter märkligt men här är det mer fokus på problemlösning, kunskap och skytte. Själva jakten är bara en liten del. Jag ser framemot att lära mig nya saker, att utvecklas men samtidigt våga stå upp för vår sak, vi jägare som vill bevara vår livsstil, vår hobby, ja vår underbara jakt.
Jag är nu i semifinal och det känns så grymt, jag har chansen att få kämpa och visa vad jag står för. Att få vara en förebild och ge av mig själv, visa både bra och dåligt, rätt och fel. Men framförallt få nya unga att vilja hänga med ut i skogen, ett arbete jag påbörjade för många år sedan i Jägareförbundet när jag bland annat var med och startade JAQT.
För att jag ska kunna gå vidare i tävlingen krävs online-röstning under maj och där måste Ni hjälpa mig. Sprid och dela detta så mycket ni bara kan, förklara att jag är en medveten jägare som verkligen skulle vilja ge dom andra deltagarna en rejäl match 😊
/Ulrika Karlsson-Arne
Jag tycker vi skall hjälpa henne!
Gå in och rösta HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar