Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

söndag 24 januari 2016

Erbjudande: 20% rabatt på knivar!

Tommy som driver nätbutiken wanderoo kontaktade mig i förra veckan. Det drar nämligen ihop sig till tvåårsjubileum för Tommys knivbutik. Som ett led i att fira detta så lanserades en ny hemsida härom dagen. Jag var inne och testade den lite inför lanseringen och tycker att den funkar fint. Åter igen ett lyft jämfört med den föregående.

Det Tommy ville var att komma med ett erbjudande till bloggens läsare. Erbjudandet är en rabattkod som ger 10% rabatt på samtliga knivar i sortimentet. Den som håller koll på prisläget inser att det är ett bra erbjudande eftersom wanderoo redan ligger väldigt lågt i pris. Han ligger genomgående 10% under rekommenderat utpris vilket gör att man med rabattkoden hamnar 20% under rekommenderat pris. I de flesta fall är det billigare att beställa kniven man är intresserad av från wanderoo än från någon amerikansk eller europeisk knivbutik. Med rabatten är det inget snack om saken, wanderoo blir billigast på de allra flesta knivarna i sortimentet.

Rabatten gäller 25-27 januari och koden är såklart "lipoptena".

Alltså. Den 25-27 januari har ni 10% rabatt på wanderoos sortiment om ni skriver in rabattkoden "lipoptena" i kassan (dvs 20% under ordinarie pris). Det är med andra ord läge att passa på att kika runt bland knivarna. Kanske kolla på mina fällknivs- eller fastbladsknivsrecensioner för att inspireras? Jag antar att ni nu i slutet av jaktsäsongen redan vet om det är läge att byta ut kniven ni har på jakt, eller om den kanske behöver kompletteras med ytterligare en som kanske är mer nischad?

Wanderoo hittar ni HÄR.

1 kommentar:

  1. Jag är medveten om att 10% och 10% inte blir riktigt 20%, men det är enklast att uttrycka det som ja gjorde. Tror jag.

    SvaraRadera