-termosmugg av märket "vildmark" höll 30 grader.
-liten svart noname termos från järnaffär höll 42 grader.
-silverfärgad nonametermos höll 44 grader.
-grön termos av märket "asaklitt" höll 43 grader (jag vet, fel ordning)
-röd termos av märket "thermos" höll 55 grader.
Termosarna är 2-15 år gamla, den röda (tillika testvinnaren) är den äldsta.
Har du hällt på kokande vatten direkt i kalla termosar eller har du värmt dem först?
SvaraRaderaingen förvärmning utan bara kokande vatten i rumsvarma termosar.
RaderaIntressant, har ni förvärmt dem, kan ju skillnaderna kan ju även bero på att godset behöver värmas upp. En ir-kamera hade varor intressant att prova.
SvaraRaderaPassar på att fråga. Jag har en termos som jag gillar förutom att varm choklad i den börjar surna efter ett tag. Jag har försökt göra rent och koka på alla möjliga sätt men det surnar fortfarande för fort. Har ni någon teori?
Ingen aning. Mjölkprodukter över lag verkar inte vara något bra i termosar, har samma problem efter såväl choklad som latte (!)
Radera