Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

onsdag 14 maj 2014

Minimässa med bra prylar

Det finns bra och det finns dåliga prylar på marknaden. Vi översvämmas av tämligen dåliga lågprisprodukter som i många fall är rena kopior på riktiga designade varor. Jag har skrivit en hel del om det tidigare.
Kikar man utanför det rena jaktsegmentet så finns det också en herrans massa bra och mindre bra produkter. En av de tillverkare som designar och syr upp extremt bra produkter är Snigeldesign. Nu är de mer inriktade på uniformerade yrken än jägare och friluftsfolk även om det spiller över en del varor till hobbysegmentet. Det är dock ofta svårt att hitta butiker som har dessa produkter så att man kan känna på dem och bilda sig en uppfattning annat än över nätet.
I Göteborg kan man den 3:e juni råda bot på detta. Då har Castle security en minimässa/kickoff på Mektagonen. Bland annat kommer Snigeldesigns prylar att finnas till beskådande. Så är du nyfiken på Snigeldesign är det bara att söka sig dit. Med lite tur har de med sig lite knivar från Extrema Ratio, en tillverkare som i alla fall jag är nyfiken på. Kanske har de även med sig lite Trijiconoptik, och då inte de vanliga som man ser på vart och vartannat jaktgevär utan reflexsikten för mer instinktivt skytte, sikten som antagligen skulle funka utomordentligt för hundförare och snabb drevjakt.

Har du inte möjlighet att närvara så är det aldrig fel att botanisera i Castle Securitys webshop...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar