Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

torsdag 12 december 2013

Kommentarer från Rovdjursföreningen efter rovdjurspropositionen

Några kommentarer från svenska rovdjursföreningens FB-sida nu efter att rovdjurspropen klubbats igenom. Den verkar ha städats rätt ordentligt men det finns en del intressant kvar.

Ett hot. Men mot vem? Politiker? Jägare?
Jag skäms som svensk och jag hoppas detta resulterar i att ett nytt parti bildas. Förbannade jävla tandlös rikstag vi har. Sista ordet är inte sagt i detta. Finns det någon gudomlig rättvisa fälls ni av en kula.
Bor man på landsbygden får man skylla sig själv:
Har man valt att bo på landsbygden så får man faktiskt gilla läget om att det Vilda Härliga Djurlivet finns in på knutarna då det faktiskt hör till just landsbygden & dess frihet.
Och jägare kan inget och hatar djuren. Dessutom dansar de efter politikers och myndigheters pipa. Intressant syn på världen:
Jaktkunnig vad krävs det egentligen för att bli det en Helgkurs? Vet att det finns riktiga Jägare som värnar om mångfalden i det Vilda dvs de jägare som inte ser Rovdjuren som konkurrenter om bytesdjuren. Jakt e en sak & Lustjakt/arkebusering styrd av Länstyrelsen & Regeringen Ha Ha Ni e då ena Marionetter Ni Orangestripade Grönklädda som dansar efter pekpinnen. ;-/
Också var det det där med nivån på vad man skriver oat att kalla varandra saker när argumenten tryter:
Daniel K, welcome to the hall of shame. Ni börjar bli många nu - avsevärt många fler än antalet vargar i landet. Man kan säga att kitteln börjar koka över. Att landet är knökfullt av tokskallar.
Alla jägare vill utrota varg, yeah right:
Det måste väl gå att vända sig till EU och få hjälp jägarna kan väl inte få bestämma en sådan viktig sak.Det är ett steg till utrotning och det är vad jägarna vill ha. Detta är ett resultat av effektiv lobbing av politiker, jag känner i varje fall en av dem.
Det var som sagt inte bara SD som röstade med alliansen i frågan, men det vill ju folk inte se:
regeringen går hand i hand med främlingsfientlighet. Allt pga löåshunbdsjaktens förespråkare.......äckligt.
 Eftersök görs oftare på grund av trafik än skadeskjutningar, det är i alla fall mitt intryck men det delas inte av alla:
Jamen Kalle "Jägare" om nu DET är ditt problem så får du lägga ner jakten TOTALT för att inte riskera att stå i den situation att ha skadeskjutet ett djur och inte ha någon möjlighet att göra eftersök på den.

Sedan är det ju FAKTISK så, att inte en enda hund har dödats av varg i förbindelse med eftersök på de hundratals skadeskjutna djur som ni producerar varje år inom vargbältat.
INTE EN ENDA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar