Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

tisdag 29 oktober 2013

Nattens storm

Nattens storm, könsbytaren som knappast kommer att gå till historien som någon av de värsta hette Judas (Saint Jude) i england men fick namnet Simone i Sverige. Judas hade passat bättre, den var ju lite förrädisk. SMHI gick ut med högsta varningskategorin i går förmiddag. Man förutspådde att stormens epicentrum skulle gå in mitt på västkusten. Nu hamnade det sisådär 20 m längre söderut och vindarna var förvisso höga men inte så som man kanske skulle kunnat befara utifrån förhandsvarningarna. Hur som helst, där jag bor blåste och regnade det, men inte var det på något vis extremt.

Nåja. Jag fick i alla fall ett par fina bilder på vägen hem. Valde kustvägen för att få se lite hav. Bilderna nedan togs med min iPhone precis innan solen försvann i molnbanken som drog in från havet. Den som följer mig på instagram har sett dem tidigare.

3 kommentarer:

 1. Jättefina bilder, speciellt den sista!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Det var dramatiskt ljus och häftiga moln! Lite otur att jag bara hade med mig mobilen, funderar på vad man hade kunnat åstadkomma med en systemkamera och lite efterarbete i datorn.

   Radera