Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

fredag 3 maj 2013

Bildproblem

Har ett gäng bilder på datorn och saker jag vill skriva om dem. Men för närvarande, och igår, verkar blogger ha problem med uppladdningen av bilder. Kanske för att jag kör firefox, jag vet inte. Så tills detta löst sig får jag försöka ordna bilderna på annat sätt. Vilket blir antingen inga bilder eller länkade bilder. We´ll see.

3 kommentarer:

  1. Blogger tillåter dig att skriva dina inlägg i ren html, så ifall du laddar upp bilderna på exempelvis instagram eller flickr, kan du ju lägga till en bildtag:
    http://www.w3schools.com/tags/tag_img.asp
    Där du ersätter det som finns inuti citatet src med den aktuella bildens url, du får den rätta urlen genom att högerklicka på bilden och sen välja kopiera bildwebbadress.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset. Det är så jag löst det ännu så länge. Men det är en omväg när det finns en rak väg som borde funka. Å andra sidan, svårt att klaga på något som är gratis....

      Radera
    2. Funderar på om det är brandväggen som gör att jag itne kan ladda upp något på flicker. Kan inte ladda upp på blogger öht just nu, vare sig via explorer eller firefix. Märkligt. Skall klura på hur jag löser det.

      Radera