Med en vorsteh och ett fullt vapenskåp är man glad alla veckans dagar!

onsdag 4 januari 2012

Några tips på Skene Järn

Var inne en sväng på Skene Järn igår. Mest för att byta CO2 flaskorna till soda-streamern men även för att kika lite på jaktavdelningen. Hade en tanke att se om de inte hade en bulvan till rävlocket inne. Det hade de, men bara ett skyltex. Det slutade med att jag fick 25% rabatt på bulvanen. Helt OK.

Sedan har de sorterat ut en bunt kikarsikten. Såg Luger, Swarowski, Zeiss, Leupold och säkert några till. Och simmons rödpunkt. Brydde mig inte direkt om dem då jag har de kikare jag vill ha just nu, men konstaterade att kikarna var nedsatta med 20-40%. Sedan hade man, vad jag uppfattade som, en utförsäljning av RWS ammo. Askar om 20 bulor för 195 kr/ask är ju ett helt OK pris för den ammon. Jag knep vad de hade kvar i 30-06 men för den hugade spekulanten med 308w eller 9,3x62 i garderoben så finns där ett halvdussin askar av var kaliber kvar.

Så bor ni i närheten så kan det vara värt att ta vägen förbi. Men kanske inte. För övrigt är jag nyfiken på Torsbos nya Hunting Outlet.

1 kommentar:

  1. Alltid roligt att fynda :) Jag kommer att behöva en kikare framöver...den som följde med bössan var inget vidare, men det får vänta ett tag. Det är ju inte precis billiga grejer...

    SvaraRadera