tag:blogger.com,1999:blog-5676580883808258773.post259033103170065104..comments2023-12-16T11:25:01.880+01:00Comments on Älgflugornas Herre: Egen kaviarUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5676580883808258773.post-76746304152059783262017-01-05T20:58:23.872+01:002017-01-05T20:58:23.872+01:00Tja, länge sedan jag gjorde kaviar nu men grundpri...Tja, länge sedan jag gjorde kaviar nu men grundprincipen finner du här ovan. Se till att frysa rommen någon vecka först så du slipper parasiter sedan smaksätter du rommen med salt, sherry och lite cayenne. <br />Några mått kan jag inte ge för jag använder aldrig mått själv, inte ens när jag bakar. Jag höftar och smakar av löpande. Vad gäller deg så går jag främst på koncistens.Leifhttps://www.blogger.com/profile/16252868290658530531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5676580883808258773.post-32641631254094035262017-01-05T16:34:20.438+01:002017-01-05T16:34:20.438+01:00Kan man få ett reccept på kaviar tack?Kan man få ett reccept på kaviar tack?Henrikhttps://www.blogger.com/profile/00863419054415020225noreply@blogger.com